Київський національний університет
будівництва і архітектури

 

72
М19Малік, Т. В.
    Дизайн інтер'єра ресторану: Методичні вказівки до розробки курсового проекту: Для студентів IV курсу архітектурн. фак-ту спец. 7.120103 "Дизайн архіт. середов." [Текст] / Т. В. Малік ; Київськ. нац. ун-т буд-ва і архіт. — Київ : КНУБА, 2006. — 24 с. : іл. — (Каф. дизайну архіт.сере). — електронна копія; Вид.№43/3-06.
УДК 72

 

- Анотація

Містять вимоги до проектування інтер'єра ресторану, основні складові у створенні естетичного цілісного дизайну інтер'єру, надані рекомендації та приклади розробки декоративного оздоблення залів ресторану, елементів їхнього обладнання, вибору колористичного рішення та застосування опоряджувальних матеріалів та систем освітлення.

- Електронні версії документа

- Серія

- Теми документа

  • Ключові слова // інтер’єр ресторанів
  • Ключові слова // дизайн інтер’єру
  • Повні тексти // до курсових робіт
  • Праці професорcько-викладацького складу КНУБА // Малик Тетяна В'ячеславівна, Малик Татьяна Вячеславовна, каф. дизайну архіт. середовища
  • УДК // Архітектура



Примірники
Місцезнаходження Кількість В наявностi
Архітектурний від. 4 4





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'